logodls
met passie voor paarden

Onze merries

Jessica (Emilion x Symfonie)

Jessica Jessica is Ster, Sport springen. Haar eerste zoon, Sensation springt internationaal zeer succesvol met Suzanne Tepper. Verder hebben we van haar Viura een dochter van Oramé, Bianchi dochter van Indoctro, Ferrosso Blue, een hengst van Zirocco Blue, en als laatste Gabriële de Rève een prachtige merrie van Nabab de Rève. We hebben Jessica verloren op 19 juli 2012 doordat ze getroffen werd door onweer. Ze was in super conditie en drachtig van Corland.

Viura (Oramé x Emilion)

Viura Viura is een Prok, Ster Sport springen merrie. Ze is een 10 jarige dochter van Jessica. Ze heeft twee veulens gehad, Bonardo en Carmenière. Ze is nu weer drachtig van Douglas.Bianchi (Indoctro x Emilion)

Bianchi Bianchi is een 6 jarige dochter van Jessica. We hebben een VDL Douglas hengstenveulen van haar. Ze wordt nu in de sport uitgebracht. Ze is inmiddels M sprngen.Carmenière (CarolusII x Oramé)

Carmenière Carmenière is een 5 jaar oude dochter van Viura. Ze is net als haar moeder Prok goedgekeurd. Ze springt al met veel gemak L.
Nairobi (Ekstein x Veritas)

Nairobi Nairobi is Keur. Ze heeft een Numero Uno dochter, Toscanini, die met Don Kortink 1.50 springt. Ze heeft net een zeer levendig Berlin merrieveulen gekregen.


Chamberline (Berlin x Ekstein)

Chamberline Chamberline is een 5 jarige dochter van onze merrie Nairobi. Ze ze heeft vorige jaar een schitterend hengstenveulen van VDL Corland gekregen. Deze kreeg op de keuring een eerste premie.
Murella B (Corleone x Cadmus)

Murella Murella is ook Keur. Onlangs werd haar 4 jarige dochter Daniëlla, ster op de keuring.
Wutella (Pacific x )

Wutella Wutella is een Ster merrie en net als Murella van de beroemde Portella stam.
Lulu (Loxgraf Go (Landgraf) x Fernando)

Lulu Lulu is een Holsteiner merrie uit Stamm 1947. We hebben van haar een nakomeling van Canturano, een van Baltic en dit jaar een prachtig lang gelijnd Namelus veulen.Aequor


© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl