logodls
met passie voor paarden

Welkom op onze site,

Paarden fokken is een levenswerk. Het is nooit klaar, net als deze website. We zijn regelmatig bezig om nieuws toe te voegen. Ook staan niet al onze paarden op deze site. We zien u dus graag terug of stuur uw vraag naar

Hoe het begon

Zestien jaar geleden kochten we ons eerste paard, Jessica. Jessica is een Emilion merrie. Helaas is ze op 19 juli 2012 in een hevig onweer door de bliksem getroffen. Ze was drachtig van Corland toen het gebeurde. Jessica verdiende de predicaten ster, sport springen, prestatie, preferent.

Ons eerst geboren veulen

Ons eerst geboren veulen van Jessica is Sensation. Zijn vader is VDL Corland. Sinds we zijn begonnen is onze hobby uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. We hebben 4 oudere top merries met bewezen zoons en dochters. Sommige dochters hebben zelf al weer veulens gehad. En hoewel het er nu meer zijn krijgt ieder paard nog evenveel aandacht als toen we net begonnen. De merries worden via camera's in de gaten gehouden als ze moeten werpen, en we zijn erbij voor de eerste inprinting. Sensation is nu 13 jaar en springt internationaal met Suzanne Tepper van Stal Jur Vrieling. Hij is opgeklommen tot nummer 46 op de wereldranglijst van springpaarden.

Hier springt Sensation 1.50 in Wiener Neustadt

In 2010 won Suzanne de Grand Prix in Vestfold, was derde in the Grand Prix in Melsomvik, eerste in het Championat in Graz en tweede in het Championat in Salzburg met hem. In 2009 was ze derde in de Grand Prix in Wiener Neustadt en tweede in de Ladyscup in Salzburg.Aequor

Je eigen droomhuis bouwen in het buitengebied met 3 ha weiland en binnenbak met stallen? Wij kunnen het voor je mogelijk maken. Neem vrijblijvend met ons op.